Zonnezeil

U wilt een zonnezeil bestellen? Bij Shadow Art bent u dan aan het juiste adres. Graag horen wij wat u precies wilt. Van ons hoort u dan wat de opties zijn. Als wij alles op een rijtje hebben, maken we voor u een 3D model. Dit sturen we zo snel mogelijk naar u toe en dan zijn er zeker nog aanpassingen nodig. Gaat u akkoord, dan kunnen we overgaan tot een definitief ontwerp en een orderbevestiging. Vervolgens plannen we de montage in. Meestal komen we twee keer bij u langs voor de montage.  

Een zonnezeil kopen

Voor een zonnezeil van uitstekende kwaliteit bent u bij ons precies op de goede plek. In Nederland zorgen wij zelf voor de montage. U bent vooral benieuwd naar de prijzen van onze zonnezeilen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wanneer wij weten waarnaar u op zoek bent, kunnen wij een gerichte prijsindicatie geven. Omdat wij producten op maat leveren, kunnen we niet van te voren een vast prijs doorgeven.  

Een zonnezeil bestellen

Voor een zonnezeil kopen bent u bij ons op de beste plek. We hebben inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met het leveren en monteren van zonnezeilen. Onze doeken zijn bestand tegen de verschillende weersomstandigheden. UV is geen enkel probleem, want het materiaal is kleurvast. De stof rekt niet, dus u mag erop vertrouwen dat u lang plezier zult hebben van het zonnezeil. Nu is het wel zo dat er na verloop van tijd vuil op het doek komt. Dat is niet te voorkomen. Reinigen kunt u echter prima zelf doen. We adviseren u om dit de eerste tijd nog niet te doen. Dat is niet nodig. Zeker industrieel reinigen is pas na een heel aantal jaren aan te raden. Wilt u daarvan gebruik maken? Neem zeker even contact met ons op.

Facebook

Zie onze laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creeer er zelf eentje.

Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag het ons!

Vul uw gegevens in, wij kijken wat we voor u kunnen doen.