Schaduwdoek

U wilt een schaduwdoek bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er voor zowel ondernemers als particulieren. Op diverse punten verschillen wij van andere bedrijven. Allereerst staat persoonlijk contact met de klant bij ons hoog in het vaandel. We luisteren vooral naar uw wensen. Welk schaduwdoek heeft u voor ogen? Dat ontwerpen wij. Uiteraard binnen onze mogelijkheden. Of u nu een vast of een oprolbaar doek wilt, wij zijn uw ideale partner.  

Een schaduwdoek kopen

Wilt u bij ons een schaduwdoek kopen, dan maken we dit precies zoals u het wilt. Graag zetten we hierbij ons 3D model in. Zo ziet u precies hoe het doek eruit komt te zien. Elke situatie is immers weer anders en de mogelijkheden zijn groot. Het model is continue aan te passen. Dit doen wij net zolang totdat u voor 100% tevreden bent. Zo werken wij al meer dan 10 jaar. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag via de website vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zijn er voor maatwerk. Voor een schaduwdoek van uitstekende kwaliteit bent u bij Shadow Art aan het juiste adres. Wij ontwerpen de doeken naar uw wens. Wat vindt u bij ons? Een ruime ervaring, veel mogelijkheden en persoonlijk contact.  

Schaduwdoek bestellen

Voordat u overgaat tot een schaduwdoek kopen bij Shadow Art is het misschien prettig om een aantal van onze projecten te bekijken. Deze vindt u op de site. Zo ziet u wat wij weten te realiseren.

In Hattem mochten we bijvoorbeeld voor een particulier een prachtig zonnezeil ontwerpen. De uitdaging lag in het feit dat het huis midden in de weilanden, in de open ruimte staat. Het zonnezeil moest dus wel tegen een stootje kunnen. Kijk snel wat wij hebben ontworpen. Tot volle tevredenheid van onze klant. Een andere particuliere klant zocht naar een zonnezeil om zijn auto’s te beschermen. Uiteindelijk werd dit een volledig in zwart uitgevoerde carport van ShadowArt. Dit driedimensionaal gevormde schaduwdoek beschermt de auto’s op de oprit. Als u goed kijkt, ziet u dat de vormgeving perfect matcht met de stijl van de woning. Heeft u ook interesse in een van onze schaduwdoeken? Neem zeker contact met ons op.

Facebook

Zie onze laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creeer er zelf eentje.

Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag het ons!

Vul uw gegevens in, wij kijken wat we voor u kunnen doen.