Schaduwdoek waterdicht

U wilt een waterdicht schaduwdoek kopen? Kijk dan zeker naar de mogelijkheden die ShadowArt u biedt. Wat denkt u van ons Soliday X halfautomatische schaduwdoek? Dit heeft een prachtig slank design. U zult zien dat het zeer gemakkelijk te bedienen is. En uiteraard is dit zeil waterdicht. Wat zijn uw precieze wensen? Deze vernemen we graag. We maken een ontwerp dat precies aansluit bij wat u wilt. ShadowArt kan, afhankelijk van de vorm, tot 45m² overkappen. Onze innovatieve oprolas zorgt ervoor dat het doek mooi op spanning rolt. Met een simpele handeling voert u dit uit. Met een lier draait u het doek open en met een andere handeling draait het doek automatisch weer op. Handig is de hoogte instelling. Zo kunt u, zeker bij een laagstaande zon, een groot schaduwoppervlakte creëren. Dit doet u eenvoudig door de punt van het doek iets te verlagen.  

Een waterdicht schaduwdoek

Voor een schaduwdoek waterdicht kunt u denken aan de waterdichte stof Austrosail Nano. Dit doek wordt dan automatisch in straalvorm opgemaakt. Ons gepatenteerde systeem zorg er daarnaast voor dat het doek altijd netjes op spanning blijft staan. Verder zult u merken dat het doek geheel kreukvrij oprolt. Wellicht bent u erg benieuwd naar onze prijzen. Dat begrijpen wij. Nu is het echter zo dat onze doeken op maat worden gemaakt. Een exacte prijs is daarom lastig te geven. Er spelen diverse factoren een rol. Welke wijze van bevestiging kiest u? Welk materiaal heeft uw voorkeur? Onze prijzen lopen dus enorm uiteen. We adviseren u daarom om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen.  

Een waterdicht schaduwdoek kopen

Natuurlijk kunnen we u wel een hele kleine indicatie van de prijs van een waterdicht schaduwdoek geven. Kijken we naar ons Soliday C systeem, dan mag u rekenen op een bedrag vanaf ongeveer 10.000,-. Er zijn verschillende opties en deze hebben uiteraard invloed op de uiteindelijke prijs. De vorm van de oprolbare doeken hebben hier overigens geen invloed op. U kunt wel kiezen voor een handbediende of elektrische hoogte instelling. Uiteraard ziet u dat terug in de prijs. Vaak heeft u de keus uit verschillende materialen. Op de site ziet u nog meer voorbeelden van prijsindicaties. Heeft u nog vragen of wenst u een prijsindicatie, neem dan zeker even contact met ons op. 

Facebook

Zie onze laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creeer er zelf eentje.

Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.