Schaduwdoek op maat

Wilt u een schaduwdoek op maat kopen? Dan bent u bij Shadow Art op de juiste plek. Wat denkt u van ons Shadowart vaste zonnezeil? Wij maken dit precies voor u op maat. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Veel zonnezeilen hebben een vast karakter. Dit wil echter niet zeggen dat er geen aanpassingen mogelijk zijn. Wij ontwerpen het doek zoals u het wilt. Dit geldt voor zowel het gebruik als voor het ontwerp. We maken een unieke overkapping. Hierbij houden we rekening met de oppervlakte en met de wijze van bevestiging. U mag erop vertrouwen dat het schaduwdoek luchtig aanvoelt en tegelijkertijd bescherming biedt tegen de verschillende weersomstandigheden.  

Een op maat gemaakt schaduwdoek

Voor een schaduwdoek op maat moet u bij ons zijn. We hebben bijvoorbeeld vaste schaduwdoeken in ons assortiment. Ook dit doek wordt door ons precies op maat gemaakt en driedimensionaal gevormd. Hierbij maken we gebruik van vaste punten. Denk hierbij aan onder meer onze spanmast of een wandplaat. Dit doek is niet oprolbaar. Wij noemen dit daarom een schaduwdoek met een vast karakter. Op welke punten heeft u een inbreng? Onder meer over het verschil van hoge of lage punten. Het zou kunnen dat u vooral de laagstaande zon wilt weren. We maken ook mee dat mensen een doek op maat bestellen omdat ze inkijk van buren willen blokkeren. Is het vooral uw wens om een bepaalde mooie of spannende vorm te creëren? Ook dat weten wij voor u te realiseren.

Schaduwdoek op maat kopen

Een op maat gemaakt schaduwdoek is bestand tegen weer en wind. Kiest u voor ons vaste zonnezeil? De vorm en de spanning van het doek zijn zodanig dat vrijwel alle hoosbuien en windrukken te weerstaan zijn. Nu kan het gebeuren dat de weersvoorspellingen heel extreem zijn. Wordt er een zeldzaam zware storm verwacht? Haal dan het schaduwdoek eraf. Onze doeken zijn UV bestendig, UV werend, kleurvast en waterdicht. De stof rekt niet. Hierdoor gaat het doek lang mee. U vraagt zich af of het na verloop van tijd niet heel erg vuil wordt? Het doek is eenvoudig te reinigen. Dat kunt u zelf doen, maar het is ook mogelijk om het doek industrieel te laten reinigen. Meestal is dat pas na een heel aantal jaren noodzakelijk.

Facebook

Zie onze laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creeer er zelf eentje.

Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag het ons!

Vul uw gegevens in, wij kijken wat we voor u kunnen doen.