Onze zonnezeilen

01

ShadowArt - Vast zonnezeil

Unieke vormgeving, spannende lijnen, stormvast en waterdicht. Dat is ons ShadowArt zonnezeil. Altijd op maat gemaakt en op verschillende manieren toepasbaar. De vorm is niet alleen een lust voor het oog, het is ook technisch zeer van belang.

ShadowArt vast zonnezeil
Soliday C - Automatisch oprolbaar systeem

02

Soliday C - Automatisch oprolbaar zonnezeil

Met de afstandsbediening rolt u het zeil soepel op en af. Het zonnezeil is traploos instelbaar op de gewenste positie en kan met een wind- en zonnesensor worden uitgerust. Ze zorgen ervoor dat het zeilsysteem ook tijdens uw afwezigheid volkomen veilig en probleemloos functioneert. De strakke, straalvormige banen van het Soliday C zeil zijn een lust voor het oog. U creëert een moderne levensruimte waar het heerlijk vertoeven is.

03

Soliday CS - Automatisch oprolbaar zonnezeil

Vergeleken met de conventionele luifels creëert het volautomatische Soliday CS systeem (met afstandsbediening) een heel groot schaduw-oppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd en is voorzien van een motormechanisme, dat de luifel oprolt en tot maximaal 7 meter kan afrollen. Dit innovatieve zeilconcept voor beschutting tegen zon en regen opent nieuwe vormdimensies – een architectonisch hoogstandje om urenlang schaduwrijk van de zomer te genieten. 

Soliday CS - Automatisch oprolbaar systeem

04

Soliday X - Halfautomatisch oprolbaar zonnezeil

Soliday X is de nieuwe generatie van oprolbare zonnezeilen. Strak en puur ontwerp, innovatie in technologie en design en gebruiksgemak. We bereiken maximale functionaliteit met een minimum aan inspanning. Hoe werkt het? Dankzij de gepatenteerde Soliday as kan de zonwering handmatig met slechts één touw worden opgespannen en automatisch worden ingerold door het touw los te maken. Dit maakt het mogelijk om de schaduw traploos te verstellen van 0 – 45 m² met een vrijwel constante spanning.

05

Soliday XS - Halfautomatisch oprolbaar zonnezeil

Het Soliday XS halfautomatische oprolbare zonnezeil combineert de functionaliteit van de Soliday CS en het gebruiksgemak van de Soliday X. Vanuit hetzelfde punt rolt u het rechthoekige zonnezeil handmatig uit met de lier en door simpelweg de hendel om te zetten rolt u het doek automatisch weer in. Met een maximale oppervlakte van 35 m² kunt u beschermd tegen zowel zon als regen genieten van uw terras.

Soliday XS - halfautomatisch oprolbaar zonnezeil
Soliday A - handbediend oprolbaar zonnezeil

06

Soliday A of M - Handbediend oprolbaar zonnezeil

Soliday A en M zijn zonnezeilen die gemakkelijk handmatig kunnen worden op- en afgerold. Het eenvoudige design, de vorm en de afmetingen bieden vele toepassingsmogelijkheden. De lichtgewicht zeilen zijn in een oogwenk uitgerold en in iedere gewenste positie vast te zetten. Net als alle Soliday systemen worden deze zeilen op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen.