Onze zonnezeilen

01

ShadowART - Vast zonnezeil

Unieke vormgeving, spannende lijnen, stormvast en waterdicht. Dat is ons ShadowART zonnezeil. Altijd op maat gemaakt en op verschillende manieren toepasbaar. De vorm is niet alleen een lust voor het oog, het is technisch ook zeer belangrijk.

02

Soliday C - Automatisch oprolbaar zonnezeil

Met de afstandsbediening rolt het automatisch soepel op en af. Het zonnezeil is traploos instelbaar op de gewenste positie en kan met een wind- en zonnesensor worden uitgerust. Ze zorgen ervoor dat het zeilsysteem ook tijdens uw afwezigheid volkomen veilig en probleemloos functioneert. De heldere, straalvormige vormen van het Soliday C-zonnezeil zijn een lust voor het oog. U creëert een moderne, nieuwe levensruimte waar het heerlijk vertoeven is.

03

Soliday CS - Automatisch oprolbaar zonnezeil

Vergeleken met de conventionele luifels creëert het volautomatische Soliday CS-systeem (met afstandsbediening) een heel groot schaduw-oppervlak. De horizontale as wordt aan de wand gemonteerd en is voorzien van een motormechanisme, dat de luifel oprolt en tot maximaal 7 meter kan afrollen. Dit innovatieve zeilconcept voor beschutting tegen zon en regen opent nieuwe vormdimensies – een architectonisch hoogstandje om urenlang schaduwrijk van de zomer te genieten. 

04

Soliday X - Half automatisch oprolbaar zonnezeil

Soliday-X is de nieuwe generatie van oprolbare zonnezeilen. Strak en puur ontwerp, innovatie in technologie en design en gebruiksgemak. We bereiken maximale functionaliteit met een minimum aan inspanning. Hoe werkt het? Dankzij onze gepatenteerde SOLIDAY-as kan de zonwering handmatig met slechts één touw worden opgespannen en automatisch worden opgerold door het touw los te maken. Dit maakt het mogelijk om de schaduw traploos te verstellen van 0 – 45 m met een vrijwel constante inspanning.

05

Soliday A of M - Handbediend oprolbaar zonnezeil

Soliday A en M zijn zonnezeilen welke gemakkelijk handmatig kunnen worden op- en afgerold. Het eenvoudige design, de vorm en de afmetingen bieden vele toepassingsmogelijkheden. Deze lichtgewicht zeilen zijn in een oogwenk uitgerold en in elke gewenste positie vast te zetten. Net als alle Soliday systemen worden deze zeilen op maat gemaakt en aangepast aan uw wensen.