materialen oprolbaar

Het schroef- fundament

IJzersterke fundering

Ook de masten van Soliday worden gefundeerd met een schroeffundament. Deze schroeffundamenten gaan tot 1,3 meter de grond in. De diameter van het fundament is groter dan de diameter van de mast, daardoor kunnen wij de mast precies afstellen in het fundament en vastzetten. Wij draaien de fundamenten met een speciale machine de grond in. Geen beton, geen gedoe. En het fundament kan er altijd weer uit. 

Soliday schroeffundament

Aluminium en rvs masten

Voor alle Soliday systemen

Tijdloos edel en mooi. De Soliday-mast overtuigt door zijn eenvoudige en slanke design. Hij valt op door zijn robuuste bestendigheid en grote materiaalsterkte. Vergelijkbaar met een zeilmast neigt de Soliday-mast er ook toe bij hoge belasting weer terug te keren naar de oorspronkelijke positie. Robuust,  mooi en bestendig tegen invloeden van buitenaf (zwembaden chloor, zout water etc.) en zeer eenvoudig in het onderhoud. De masten kunnen in elke RAL kleur gecoat worden.

Droppole mast

De designmast

De Droppole is een speciaal ontwikkelde zonnezeilmast van aluminium, geconcipieerd voor de hoogste eisen. Door zijn speciale druppelvorm heeft de 
mast een viervoudig hogere stijfheid in trekrichtingen en kan rechtop of in de reguliere hoek van 10° gepositioneerd worden. Bij deze mast worden alle 
koorden en stroomkabels voor evt. accessoires verstopt en in de mast gevoerd.
Daardoor ontstaat een strak en helder beeld, wat uniek is. De droppole mast kan in aluminium en zwart worden uitgevoerd.

Hoogte instelling

Voor alle Soliday systemen

Het slimme detail maakt het verschil. Met de gepatenteerde SOLIDAY hoogteaanpassing kunt u de hoek van het zeil individueel aanpassen aan de stand van de zon en daardoor de positie van de schaduw bepalen. Dit is vooral belangrijk aan het einde van de middag bij laagstaande zon. 

Wand bevestiging

Muurvast

Onze zonnezeilen kunnen aan de meeste gevels gemonteerd worden. Niet alleen een fraaie oplossing, maar ook een stuk economischer dan een mast met schroeffundament. We gebruiken rvs muurplaten die we met draadeindes in chemisch anker verankeren in de gevel. Toepasbaar op bakstenen gevels en gevels met isolatie aan de buitenzijde. De wandbevestigingen kunnen in elke RAL kleur gecoat worden.

Austrosail Nano

Waterdicht

Austrosail Nano is een kwalitatief hoogwaardig zeildoek van polyster. Het heeft een zeer glad oppervlak met textielstructuur en heeft een innovatief zelfreinigend vermogen.
De straalvormige zeilbanen worden met waterdichte naden afgewerkt. De Soliday zonnezeil-systemen C & CS, voorzien van twee spanmasten en hoogteverstelling, zijn met Austrosail Nano waterdicht en regenbestendig.

Austronet 950

Robuust

Austronet is een heel praktisch en gebruiksvriendelijk materiaal. Het zeil is uiterst geschikt voor continu gebruik in weer en wind. Austronet heeft een open structuur, wat voor een aangenaam verblijfsklimaat zorgt… alsof u onder een boom in de schaduw zit.