Horeca zonwering

U wilt horeca zonwering kopen? Dan bent u bij Shadow Art op de goede plek. Wij hebben diverse horecagelegenheden voorzien van mooie terrasoverkappingen. Op onze site ziet u een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is Beekse Bergen. Wij mochten daar een aantal ShadowART zonnezeilen plaatsen. U kunt op de foto’s zien dat de doeken enorm groot zijn. U heeft ook een vrij grote zonwering nodig? Vertel ons uw wensen en wij laten weten wat de opties zijn. Bij een van der Valk Hotel in Haarlem mochten we vier automatische Soliday C systemen plaatsen. Als het mogelijk is, kiezen we ook voor een samenwerking met andere bedrijven. In dit geval ging het om HuneBouw. Zo konden de masten perfect weggewerkt worden in de borstwering. U heeft interesse in onze zonwering? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Zonwering horeca aanschaffen bij Shadow Art

U heeft interesse in onze horeca zonwering? Hoe gaan wij dan te werk? Graag ontvangen we eerst uw aanvraag. Als u foto’s heeft, dan stellen we het op prijs wanneer u die naar ons toestuurt. Binnen een dag ontvangt u van ons een prijsindicatie. Vervolgens maken we een afspraak om bij u langs te komen. We bespreken dan uitgebreid uw wensen en we verkennen de mogelijkheden. Tijdens die afspraak laten we u ook verschillende materialen zien die wij gebruiken. Hebben we helder wat u wilt, dan maken we een 3D model. Binnen een paar dagen mailen we dit naar u. Uiteraard zijn er in deze fase nog aanpassingen mogelijk. Komen we uiteindelijk tot het definitieve ontwerp, dan sturen we u een orderbevestiging. Dan is het tijd om de montage in te plannen. Meestal gebeurt het monteren in 2 keer.

Horeca zonwering kopen

Voor zonwering horeca zit u bij ons helemaal goed. Wij geven u eerlijk en professioneel advies. Ook op het gebied van de montage mag u helemaal op ons vertrouwen. Eerst vindt er een eerste montage plaats. Op dat moment plaatsen we de hardware. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld masten, schroeffundamenten en muurbevestigingen. Vervolgens meten we het doek in voor confectie. Is het doek klaar, dan plannen we samen met u de tweede montage. We leveren alles op en we zorgen voor een perfecte afwerking.

Facebook

Zie onze laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creeer er zelf eentje.

Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag het ons!

Vul uw gegevens in, wij kijken wat we voor u kunnen doen.