Carport

Bent u op zoek naar een praktische en stijlvolle carport om uw voertuig(en) te beschermen tegen bijvoorbeeld het weer, vallende eikels of vogels in bomen die boven uw parkeerplaats uittorenen? Kijk dan eens naar een doek als carport!

Doek als carport

Voor het plaatsen van een ShadowArt carport hoeft u niet te verbouwen en is er dus bijna nooit een vergunning voor nodig. Hierdoor kan een ShadowArt carport snel worden geplaatst en zijn er meer mogelijkheden dan met bijvoorbeeld een houten carport.

ShadowArt carport zeiloverkappingen kunnen zowel vrijstaand worden geplaatst als gedeeltelijk of geheel bevestigd aan een gevel of bomen. Daarnaast is het doek in vele kleuren te bestellen. De masten worden standaard in geborsteld (roestvast) staal geleverd, maar zijn te poedercoaten in iedere gewenste kleur. Zo kunt u uw doek als carport laten wegvallen tegen de achtergrond of juist laten opvallen met een felle kleur.

Het ShadowArt spansysteem is in de masten verwerkt, wat voor een extra strakke en representatieve uitstraling zorgt. Het doek is waterdicht en wordt zo geplaatst dat het strak blijft hangen in de wind. Klik hier voor meer informatie over het carport systeem en de materialen.

 

custom made

Alle ShadowArt carports worden inhouse op maat gemaakt. Wij ontwerpen persoonlijk alle doeken aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden op locatie.

Facebook

Bekijk de laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creeer er zelf eentje.

Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag het ons!

Vul uw gegevens in, wij kijken wat we voor u kunnen doen.