Persoonlijk contact met onze klanten hebben we hoog in het vaandel staan. Uw wensen zijn leidend. Welk zonnedoek heeft u voor ogen? Gaat het om een vast of om een oprolbaar doek? Wij maken graag een ontwerp voor u.  

Op maat zonnedoek

Als u een zonnedoek op maat wilt bestellen, dan maken wij eerst een 3D model. Zo krijgt u een zeer goed beeld van het uiteindelijke zonnedoek. Dit model passen we net zo lang aan totdat u tevreden bent.

Op het gebied van schaduwdoeken hebben wij inmiddels ruim 10 jaar ervaring. Wilt u een prijsofferte ontvangen? Vraag deze vrijblijvend aan via onze website. Binnen een dag sturen wij u een prijsindicatie toe.  

Een zonnedoek op maat kopen

Wilt u voorbeelden zien van een op maat gemaakt zonnedoek? Raadpleeg dan de projecten die u vindt op de site. U ziet dan dat we voor zowel bedrijven als voor particulieren de ideale partner zijn.

De zonnedoeken worden precies zo ontworpen zoals de klant dat wil. Een zonnedoek dat aan alle kanten te maken heeft met weer en wind, moet uiteraard sterk zijn. Ook zult u merken dat wij op het gebied van de vormgeving sterk rekening houden met de stijl van een woning.