Terrasoverkapping

Wanneer u kijkt naar een terrasoverkapping met doek bij ShadowArt zijn er meerdere opties waaruit u kunt kiezen. Naast de diverse kleuren doeken en masten zijn er verschillende soorten systemen. Zo zijn er oprolbare of vaste doeken die vrijstaand of met (gedeeltelijke) wandbevestiging worden geplaatst.

Oprolbaar

Dé oplossing voor als u zelf wilt bepalen wanneer u in de zon of in de schaduw zit op uw terras. Met de oprolbare zonnezeilsystemen van Soliday heeft u dit zelf in de hand. Bij zowel het Soliday C als het Soliday CS systeem rolt het doek automatisch in en uit met één druk op de knop van de afstandsbediening.

Het X en XS systeem zijn halfautomatisch, wat betekent dat u het doek eenvoudig met de lier open draait en met één simpele handeling het doek weer terug rolt.

Onze M en A systemen zijn volledig handmatig, maar tevens heel eenvoudig te bedienen met dank aan de aluminium omlooprol en het oneindige koord.

Vast

Met een ShadowArt vast zonnezeil creëert u een meer permanente schaduwplek die weinig ruimte inneemt, geen bouwwerkzaamheden vereist en een moderne en creatieve uitstraling heeft dankzij de vele design mogelijkheden.

Horeca

Onze zeiloverkappingen zijn ook uitermate geschikt voor horecagelegenheden. Interesse in een zonnezeil systeem voor uw terras? Neem dan contact met ons op.