Een schaduwdoek kopen

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag via de website vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij zijn er voor maatwerk. Voor een schaduwdoek van uitstekende kwaliteit bent u bij ShadowArt aan het juiste adres. Wij ontwerpen de doeken naar uw wens. Wat vindt u bij ons? Een ruime ervaring, veel mogelijkheden en persoonlijk contact.  

Schaduwdoek bestellen

Voordat u overgaat tot een schaduwdoek kopen bij ShadowArt is het misschien prettig om een aantal van onze projecten te bekijken. Deze vindt u op de site. Zo ziet u wat wij weten te realiseren.

In Hattem mochten we bijvoorbeeld voor een particulier een prachtig zonnezeil ontwerpen. De uitdaging lag in het feit dat het huis midden in de weilanden, in de open ruimte staat. Het zonnezeil moest dus wel tegen een stootje kunnen. Kijk snel wat wij hebben ontworpen. Tot volle tevredenheid van onze klant. Een andere particuliere klant zocht naar een zonnezeil om zijn auto’s te beschermen. Uiteindelijk werd dit een volledig in zwart uitgevoerde carport van ShadowArt. Dit driedimensionaal gevormde schaduwdoek beschermt de auto’s op de oprit. Als u goed kijkt, ziet u dat de vormgeving perfect matcht met de stijl van de woning. Heeft u ook interesse in een van onze schaduwdoeken? Neem zeker contact met ons op.