We gebruiken in een aantal gevallen een ijzersterke fundering. Onze masten staan heel goed gefundeerd in een schroeffundament. Deze gaan meer dan een meter de grond in. Omdat de diameter van het fundament groter is dan de diameter van de mast, kunnen wij de mast exact afstellen in het fundament. Daarna zetten we hem vast. De fundamenten worden met een speciale machine de grond ingedraaid. Zin in gedoe hebben we niet, dus we kiezen niet voor beton. Een bijkomend voordeel hiervan is dat het fundament er desnoods ook altijd weer uit kan.  

SCHADUWDOEK TUIN KOPEN

Wilt u voor in uw tuin een schaduwdoek dat oprolbaar is? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De hoogte instelling is bijvoorbeeld altijd een belangrijk aspect. Dit is bij alle Soliday systemen naar wens aan te passen. Wij kiezen graag voor het beste. U moet er gemak en plezier aan beleven. Door middel van de Soliday hoogteaanpassing kunt u zelf de hoek van het doek aanpassen aan de stand van de zon. Zo kiest u zelf de positie van de schaduw. U zult merken dat dit vooral handig is aan het einde van de middag. Op dat moment staat de zon natuurlijk laag.  

TUIN SCHADUWDOEK

U wilt het schaduwdoek tuin aan de gevel laten bevestigen? Vaak kunnen de zeilen aan de muur gemonteerd worden. Esthetisch gezien is dit een uitstekende oplossing. Daarnaast is een bevestiging aan de gevel een stuk economischer dan een mast met een schroeffundament. Wij gebruiken altijd muurplaten van rvs. Deze verankeren we met draadeindes in het chemisch anker van uw gevel. Dit is mogelijk bij gevels met isolatie aan de buitenzijde en bij gevels van baksteen. De bevestiging is in iedere RAL kleur te coaten. Geef zeker uw voorkeur aan. Wij gaan voor tevreden klanten.