Graag noemen wij onder meer ons Soliday CS automatische zonnezeil. Dit doek is automatisch in hoogte verstelbaar. Dit doet u heel eenvoudig aan de voorkant. We bevestigen dit zeil door middel van een oprolas aan de gevel. Het voordeel hiervan is dat de bevestiging niet diagonaal over uw terras loopt. Uiteraard hebben wij nog meer keus. Neem vrijblijvend contact op voor verdere informatie. 

SCHADUWDOEK PROFESSIONEEL

Als u een professioneel schaduwdoek bestelt bij ShadowArt, dan weet u zeker dat er materiaal van hoogwaardige kwaliteit wordt gebruikt. We noemen bijvoorbeeld de doeken die gemaakt zijn van de stof Austrosail Nano. U heeft hiermee schaduw tegen de zon, maar dit doek biedt tegelijkertijd bescherming tegen regen. Heel wat jaren geleden zijn wij gestart met ID Garden Products. Wij waren hiermee een van de eerste als het gaat om zonnezeilen. Inmiddels hebben we dus veel ervaring. We zijn al lang de leverancier voor het Soliday oprolbare zonnzeil. Ons zelf ontworpen vaste zonnezeil ShadowART hebben we later aan ons assortiment toegevoegd. Uiteraard stonden de ontwikkelingen niet stil. Op dit moment kunnen we u een kwalitatief hoogstaand product aanbieden. We hebben onze klanten in Duitsland, Spanje, Frankrijk, België en Nederland. Geen project is voor ons te groot. We gaan elke uitdaging aan. In België en Nederland zorgen we zelf voor de montage en in de andere landen werken we samen met verschillende bedrijven.

EEN PROFESSIONEEL SCHADUWDOEK KOPEN

Bij een schaduwdoek professioneel is maatwerk onmisbaar. Geen enkel bedrijf is immers hetzelfde. Zoekt u een schaduwdoek voor in een grote speeltuin of voor in een dierentuin? Gaat het om een hotel of een ziekenhuis? Wij zijn er voor een op maat gemaakte oplossing. Voordat wij een 3D ontwerp maken, willen we daarom eerst uw wensen weten. Graag plannen we een afspraak met u in om elkaar persoonlijk te spreken. U mag ook altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.