wie zijn wij

ShadowArt

In 2008 zijn wij begonnen met ID Garden Products om als een van de eerste te pionieren met zonnezeilen. Wij zijn vanaf het begin de leverancier voor het Soliday oprolbare zonnezeil en hebben ons zelf ontworpen vaste zonnezeil systeem aan ons assortiment toegevoegd. De toen nog relatief onbekende producten hebben sindsdien vele veranderingen ondergaan. Het resultaat van de innovaties is het kwalitatief hoogstaande product van vandaag. 

Met inmiddels 10 jaar ervaring in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland is geen project voor ons te gek en gaan we graag samen met u de uitdaging aan. Wij plaatsen onze zonnezeilen zelf in Nederland en België en werken in de overige landen samen met andere bedrijven.

Al onze zonnezeilen zijn maatwerk producten. Als we uw ideeën combineren met onze ervaring en knowhow, creëren we een fantastisch resultaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en samen tot het juiste ontwerp te komen. Wij adviseren u natuurlijk altijd over de do’s en dont’s van onze producten.

Sinds 1 januari 2021 heeft ID Garden Products de naam gewijzigd naar ShadowArt.

Facebook

Zie onze laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creeer er zelf eentje.

Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.

Ons team

Jeroen Onrust

Jeroen Onrust

Christiaan Westergaard

Christiaan Westergaard