Soliday XS – halfautomatisch zonnezeil

De nieuwe generatie zonnezeilen. Slank design, veel bedieningsgemak. Een aantrekkelijk alternatief op het Soliday CS systeem. Te verkrijgen vanaf € 8.500,-.

01

Afhankelijk van de vorm, kunnen we tot 35m² overkappen. Door de innovatie oprolas blijft het doek mooi op spanningen rolt het met een simpele handeling netjes op. De oprolas wordt tegen de gevel bevestigd en kan een maximale breedte van 6 meter overbruggen.

02

U draait het doek eenvoudig met de lier open en met één simpele handeling draait het doek automatisch terug op. Het doek rolt altijd uit naar twee punten, die tevens voorzien kunnen worden van een hoogte instelling.

03

De hoogte instelling, vooral in de namiddag een uitkomst. Bij laagstaande zon creëren we een groot schaduwoppervlak doordat de hele voorkant van het doek verlaagd kan worden. Door een instelbare rail op de mast, kunnen we zowel individueel als op beide masten het doek naar beneden trekken.

04

De lier met snapsysteem. Hiermee draait u het doek eenvoudig open en door de hendel van het snapsysteem te openen, rolt het doek automatisch terug op.

05

Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat het doek
altijd netjes op spanning staat. De waterdichte stof zorgt voor een beschutte plek tijdens regen. Door één punt te verlagen, loopt het regenwater netjes van het doek en blijft er geen water op staan.