Soliday A of M – handbediend zonnezeil

Eenvoudig te bedienen, aan de gevel of vrijstaand. Te verkrijgen vanaf € 5.000,-.

Soliday A - handbediend oprolbaar zonnezeil

01

Afhankelijk van de vorm, kunnen we met het Soliday A systeem tot 55m² overkappen. Dit kan zowel met de waterdichte stof als met de waterdoorlatende stof. Daarna kunnen we met het Soliday M systeem tot 65m² overkappen. Dit kan alleen met de waterdoorlatende stof.

02

U rolt het zonnezeil eenvoudig zelf op en af. De combinatie van oneindig koord en de omlooprol zorgen ervoor dat u weinig insapnning hoeft te verrichten.

03

De hoogte instelling, vooral in de namiddag een uitkomst. Bij laagstaande zon creëren we een groot schaduwoppervlak door de punt van het doek te verlagen.

04

Vrijstaand, gedeeltelijk aan de gevel, of tussen vier muren. We kunnen vele vormen creëren. Omdat u zelf de juiste spanning op het doek zet, hebben we geen masten met gasveer nodig.  

05

De omlooprol van aluminium zorgt voor een eenvoudige bediening die geen kracht vereist. In combinatie met het oneindige koord wordt het in en uit rollen van het doek wel erg eenvoudig. 

06

De stof Austrosail Nano creëert niet alleen een aangename schaduw, maar biedt ook bescherming tegen regen. Daarbij kan dit systeem ook worden uitgevoerd met Austronet 950. Dit is een weefsel met kleine gaatjes die niet alleen een aangename schaduw creëert, maar ook een luchtig karakter heeft.

Soliday C - Automatisch oprolbaar systeem