Schaduw oplossing

Met de warme en zonovergoten zomers van tegenwoordig is het noodzaak om buitenruimtes te voorzien van schaduwplekken. Nu zijn er vele manieren waarop u dit kunt aanpakken, maar u wilt natuurlijk niet alleen een praktische maar ook een stijlvolle schaduw oplossing. Shadowart zonnezeilen worden altijd voor u ontworpen en op maat gemaakt.

 

Schaduw oplossing

Er zijn vele manieren waarop schaduw kan worden gecreëerd. ShadowArt biedt een creatieve schaduw oplossing in de vorm van zonnezeil systemen met ontzettend veel design mogelijkheden.

 

design op maat

Bij ShadowArt worden alle systemen voor u persoonlijk ontworpen en ontwikkeld. ShadowArt vaste schaduwdoeken worden driedimensionaal gevormd wat mogelijkheid biedt tot uiterst creatieve designs. Ook de Soliday oprolbare zonnezeilen worden geheel voor u op maat gemaakt en kunnen net als de vaste zonnezeilen zowel vrijstaand als (gedeeltelijk) bevestigd aan de gevel worden geplaatst. Deze oprolbare systemen kunnen (half)automatisch of handmatig worden bediend.

 

Optimale zonwering

Bij het ontwerpen van uw zonnedoek systeem houden wij rekening met zowel de mogelijkheden van de locatie als uw wensen. Daarnaast kijken wij naar de stand van de zon, het schaduwverloop en verschillende weersomstandigheden zoals regen en wind. Zo bent u ervan verzekerd dat u het meeste uit uw terrasoverkapping met doek kunt halen.

Facebook

Bekijk de laatste updates, projecten, tips en praktische informatie op onze FB pagina.

Instagram

Zie foto’s van onze speciale projecten, de mooiste locaties en doe inspiratie op.

Pinterest

Volg onze boards of creëer er zelf eentje.
Eén van onze sterke kanten: het 3D model. Wij tekenen uw situatie zo goed mogelijk na en plaatsen het zonnezeil in de tekening. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Vraag het ons!

Vul uw gegevens in, wij kijken wat we voor u kunnen doen.