EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

Rotterdam

ShadowArt vast - Particulier

Dit vaste zonnezeil met spannende vormen biedt beschutting op warme zonnige dagen. De woonkamer blijft koel en buiten kun je heerlijk vertoeven. 

Twello

Soliday A oprolbaar - Particulier

Een prachtig handbediend Soliday zonnezeil met waterdoorlatend doek. Dit type doek creëert een ruimtelijk gevoel door het open karakter en biedt goede bescherming tegen de zon.

Hattem

ShadowArt vast - Particulier

Bij een woonhuis volledig in de open ruimte, hebben we dit ShadowArt zonnezeil ontworpen. Het huis is gelegen midden in de weilanden en daardoor moet het zonnezeil bestand zijn tegen harde wind en hoosbuien.

Bloemendaal

Soliday A oprolbaar - Particulier

Op een verhoogd terras aan het huis hebben we dit handbediende oprolbare zonnezeil geplaatst. We hebben hiervoor maatwerk bevestigingen ontworpen en alles in een zwarte afwerking opgeleverd. Geheel in stijl van het huis.

Heemstede

Soliday C oprolbaar - Particulier

Bij een woonhuis in Heemstede hebben we dit Soliday C systeem geplaatst. De uitdaging was hier de bevestiging bij de gevel, omdat er niet direct mogelijkheden voor waren door het balkon op de eerste verdieping.

Oldeberkoop

ShadowArt vast - Particulier

Een volledig in zwart uitgevoerde carport van ShadowArt. Dit driedimensionaal gevormde zonnezeil biedt bescherming aan de auto’s op de oprit. De vormgeving is helemaal in stijl van het huis.

Eetbar de Wagon

Soliday A oprolbaar - Horeca

Bij eetbar de Wagon in Tilburg hebben we het terras voorzien van drie handbediende Soliday A zonnezeilen. Een groot gedeelte van het terras is eenvoudig te overkappen en daardoor creëren we een fijne plek in de schaduw waar gasten kunnen vertoeven. Er is hier gekozen voor de stof Austrosail Nano, zodat gasten ook kunnen blijven zitten als het gaat regenen.

Utrecht

Soliday CS oprolbaar - Particulier

Bij dit project in de omgeving van Utrecht hebben we de Soliday CS systemen omgedraaid en passend gemaakt in de bestaande HEA constructie. De zonnezeilen openen naar het huis toe, in plaats van naar de tuin toe. De oprolas is netjes met speciale beugels weggewerkt.

Breda

ShadowArt vast - Particulier

In Breda hebben we deze carport geplaatst boven de oprit. De carport biedt bescherming tegen de duiven die zich nestelen in de bomen en beschermen de auto’s tegen de omstandigheden.

Deventer

Soliday C oprolbaar - Particulier

Dit zonnezeil aan het water hebben we met op maat gemaakte beugels bevestigd in de bestaande constructie van het huis. Het zonnezeil heeft een speels ontwerp gekregen en past erg goed bij de omgeving.

Beekse Bergen

ShadowArt vast - Horeca

Bij de Beekse Bergen mochten een aantal grote ShadowArt vaste zonnezeilen plaatsen aan houten masten. De doeken hebben een oppervlakte van ongeveer 80m².

Nijmegen

Soliday C oprolbaar - Particulier

Wij hebben met het ontwerp van dit zonnezeil rekening gehouden met lichtinval en we hebben getracht zoveel mogelijk een open karakter mee te geven. Door bijvoorbeeld de bevestiging boven de dakrand uit te laten komen, waardoor er rondom zicht vrij blijft als je onder het zonnezeil verblijft.

Hapert

Soliday A oprolbaar - Particulier

Rieten kappen bieden bijna altijd een uitdaging, omdat deze vaak ver doorlopen en laag eindigen. Om toch voldoende hoogte te creëren hebben we een speciale wandbeugel gemaakt, waardoor we vanaf de gevel hoger kunnen bevestigen. Hierdoor is afwatering goed geregeld en krijg je geen opgesloten of benauwd gevoel.

van der Valk – Hotel Haarlem

Soliday C oprolbaar - Horeca

Bij van der Valk Hotel Haarlem hebben wij vier automatische Soliday C systemen geplaatst. In samenwerking met HuneBouw zijn de masten mooi weggewerkt in de borstwering. De stof Austrosail Nano zorgt niet alleen voor een aangename schaduw, de stof is ook waterdicht. Gasten hoeven dus niet onverhoopt naar binnen bij een bui.

Bloemendaal

ShadowArt vast - Particulier

Een fraaie oplossing voor het overkappen van de auto’s op de oprit. Een relatief simpele opstelling met vier masten. De masten zijn in dezelfde kleur gecoat als de kozijnen van het woonhuis.

Genk

ShadowArt vast - Particulier

Bij dit huis in omgeving Genk hebben we een vast zonnezeil ontworpen die zowel de laagstaande zon blokkeert als de wind. Door gebruik te maken van een grondpunt kunnen het ontwerp meer dynamiek mee geven en zorgen we voor een correcte afwatering.

Oosterhout

Soliday C oprolbaar - Particulier

Dit zonnezeil is volledig vrij van de gevel ontworpen en is gemonteerd op het platte dak. Hierdoor creëren we ruimte tussen de dakrand en het doek, hebben we een overlapping om inslaande regen tegen te houden en krijgt het geheel een ontzettend luchtig gevoel.

Empel

Soliday C oprolbaar - Particulier

In Empel hebben we hetzelfde principe toegepast, door de bevestiging op het platte dak te monteren. De dakpalen worden op de dakconstructie bevestigd en vervolgens waterdicht ingewerkt door de dakdekker.

Delft

ShadowArt vast - Particulier

Bij dit woonhuis in de omgeving van Delft hebben we op het terras een vast ShadowArt zonnezeil geplaatst. Met vijf punten vanaf het platte dak en twee masten in de tuin heeft dit doek een oppervlakte van 80m² gekregen. Een lust voor het oog.