0161 - 43 28 00
sales@idgardenproducts.nl
Dorstseweg 20, 4854 NB Bavel

Soliday M handbediend oprolbaar

Over het product  |  Techniek  |  Maatwerk  |  Design / Eigen ontwerp
Over het product
Combineer praktisch en ruimtelijk, modern design om grote schaduwoppervlakken in de tuin te creeëren. Het Soliday systeem is de ideale schaduwoplossing voor oppervlakken tot maar liefst 85m2! Dankzij innovatieve technieken en hoogwaardige materialen kan een Soliday M moeiteloos met de hand in- en uitgerold worden.Ieder zonnezeil heeft zijn eigen unieke ontwerp, gemaakt met liefde voor detail. ShadowArt Zonnezeilen: sfeervol buitenleven, bijzonder design, zon- en regenwerend.

Heerlijk in de schaduw door een Soliday zonnezeil
Innovatieve zonwering, aan uw persoonlijke wensen aanpasbaar
Geniet van de extra leefruimte die een zonnezeil creëert
U geniet nog meer van uw loungeset, zwembad en jacuzzi
   
Een Soliday zonnezeil maakt een parasol overbodig Schaduw of zon, in enkele seconden geregeld Schaduwrijk terras, het doek laat een beetje zonlicht door
   
Een oprolbaar zonnezeil houdt ook de zon uit uw huis Moderne design zonnewering met een maritieme invloed Soliday terras zonwering tot 84 vierkante meter
   
Volledig naar uw wensen op maat gemaakt Design overkapping mooi en functioneel Volledig automatisch oprolbaar zonnezeil
   
Volledig naar uw wensen op maat gemaakt Design overkapping mooi en functioneel Volledig automatisch oprolbaar zonnezeil
Techniek
Het lichtgewicht zeil is met behulp van een roll-up omloop systeem in een oogwenk uitgerold. U bepaalt eenvoudig de grootte van uw schaduwvlak.Daarnaast kan het systeem worden voorzien van een hoogteverstelling, waardoor u het schaduwvlak, indien gewenst, kunt vergroten. De auto-releaseklem beveiligt het systeem tegen beschadiging bij sterke windvlagen.

Soliday brochure
Download de brochure (15 mb)

Of vraag de brochure aan via
ons contactformulier.


Een volledig vrijstaande constructie? Of een combinatie van wandbevestiging met aluminium of roestvrijstalen masten, alles is mogelijk. Soliday systemen worden in twee stappen vervaardigd: eerst wordt de ‘hardware’ geplaatst en daarna wordt het doek exact ingemeten.

U bent de kapitein van uw eigen zeiljacht met het Soliday M Systeem.Onderhoud
Het Soliday M Systeem is voorzien van een doek met een open structuur wat voor een aangenaam verblijfsklimaat zorgt. Het materiaal is UV-bestendig, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden. Nat oprollen is geen probleem, het zeil kan niet schimmelen en zelfs agressieve vogelpoep tast het doek niet aan.

Overtuigend design, techniek en eenvoud
Hoogwaardige materialen garanderen u jarenlang plezier
Soliday M Systeem biedt grote vrijheid
Traploos instelbare schaduw van 0 tot 85m2
Maatwerk
Met gewone schaduwsystemen zoals knikarm schermen en terrasoverkappingen ben u vaak gebonden zijn aan vaste maten. Met een Soliday M Systeem kunt u uw creativiteit de vrij loop laten. Door diverse typen bevestigingsmaterialen is maatwerk geen enkel probleem. Zo kan het systeem individueel worden aangepast aan de architectuur van uw huis en tuin.

Oplossingen voor zonwering die verder gaan dan standaard.

Van professioneel advies en ontwerp op maat, naar uw wens
Geef vorm aan uw buitenleven
Binnen wordt buiten. Beide werelden lopen steeds vaker en vloeiender in elkaar over. Pm optimaal van deze extra leefruimte te kunnen genieten is een intelligente en innovatieve zonwering nodig, die aan uw persoonlijke wensen kan worden aangepast. Een Soliday M Systeem is leverbaar vanaf 3.500 euro.
Design / Eigen ontwerp
Aan de hand van foto’s en tekeningen maken wij samen met u een ontwerp dat wij voor u zichtbaar maken in een realistische 3D-tekening. Uw zonnezeil op uw terras komt tot leven en de schaduwval wordt zo voor u visueel gemaakt.

Ervaar onze personal touch

Wij letten bij het ontwerp van het zeil erop dat uw wensen zoveel mogelijk gerealiseerd worden, zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. Om een goed ontwerp te maken houden wij onder andere rekening met looproutes, stand van de zon en zichtlijnen.

Voor elke situatie een passend ontwerp
Design en functionaliteit aangepast aan uw wensen