0161 - 43 28 00
sales@idgardenproducts.nl
Dorstseweg 20, 4854 NB Bavel

Soliday C en CS automatisch oprolbaar

Over het product  |  Techniek  |  Maatwerk  |  Design / Eigen ontwerp
Over het product
Met het Soliday C en CS Systeem creëert u moderne, extra leefruimte. Door de gepatenteerde systeemtechniek en een zeiloppervlak van max 85m2 (Soliday C) en max 56 m2 (Soliday CS) biedt deze intelligente zonwering een state-of-the-art oplossing op het gebied van zonwering.

Wanneer u bedieningsgemak op hoog niveau wenst

Deze waterdichte systemen zorgen er voor dat ook als het begint te regenen u gezellig buiten kunt blijven zitten. Uw gasten hoeven niet naar huis. Wanneer u behoefte heeft aan het volle zonlicht kunt u met één druk op de knop het zeil volautomatisch inrollen.Een comfortabel volautomatisch zonnezeil
Wanneer u van comfort, luxe en design houdt
Soliday zonnezeilen geven vorm aan uw buitenleven
Biedt u behaaglijke beschutting wanneer het ‘s avonds afkoelt
   
Oprolbaar zonnescherm geeft ook bescherming tegen de regen Schaduw of zon, in enkele seconden geregeld Design terrasoverkapping als een zwevend dak
   
Een oprolbaar zonnezeil houdt ook de zon uit uw huis Een Soliday zonnezeil maakt een parasol overbodig design overkapping van doek
   
Een Soliday CS zonnescherm meteen uitval tot 7 meter Soliday terras zonwering tot 84 vierkante meter Design overkapping mooi en functioneel
   
Een Soliday CS zonnescherm meteen uitval tot 7 meter Soliday terras zonwering tot 84 vierkante meter Design overkapping mooi en functioneel
Techniek
Soliday C en CS zeilen beschikken over een gepatenteerde systeemtechniek. De as, in combinatie met de masten met het spanmechanisme, vormen de solide basis van het systeem. Alle aandrijf- en spansystemen zijn subtiel weggewerkt in de diverse onderdelen, hierdoor behoud het systeem een luchtige uitstraling met maritieme accenten.

Soliday brochure
Download de brochure (15 mb)

Of vraag de brochure aan via
ons contactformulier.


Design, in combinatie met functionele techniek

Met een afstandsbediening rolt u het zeil automatisch soepel op en af. Het zonnezeil is traploos instelbaar op elke gewenste positie. Met een zon- en windsensor uitgerust, zal het systeem ook tijdens uw afwezigheid volkomen veilig en probleemloos functioneren.

Wordt bij het Soliday C Systeem de as diagonaal is opgesteld, de as van het Soliday CS Systeem wordt horizontaal gemonteerd, zodat het zeil kan afrollen tot max. 7 meter. Hierdoor creëert u een volautomatische luifel met een extreem groot schaduwvlak. Soliday C en CS Systemen zijn leverbaar vanaf 7.500 euro.

Functionaliteit in optima forma
Een combinatie van prachtige vormgeving en hoogwaardige materialen
Wanneer u iets anders wilt dan een traditionele oplossing
Maatwerk
Door de verschillende typen bevestigingsmaterialen is maatwerk geen enkel probleem. Zo kan het systeem individueel aangepast worden aan de architectuur en design van uw huis en tuin. Standaard geen optie? Wij beschikken over de kennis om het systeem passend te maken op uw situatie. Soliday systemen worden in twee stappen vervaardigd eerst wordt de hardware geplaatst en hierna wordt het doek exact ingemeten.

Het onderscheid zit ’m in de details

Om optimaal te kunnen genieten van uw zonnezeil op maat houden wij rekening in het ontwerp met de stand van de zon, zichtlijnen, looproute en omdat het zeil ook als regenwering functioneert, afwatering van het zeil. Om uw zeil passend te maken bij uw huisstijl heeft u de keuze uit een groot aantal kleuren.

Eindelijk een zonwering die verder gaat dan standaardoplossingen
Mogelijkheden te over met een Soliday zonnezeil
Design / Eigen ontwerp
Een zonnezeil plaatsen wij zodanig dat u gegarandeerd bent van jarenlang plezier. Het is dan ook van groot belang om in de ontwerpfase goed naar uw wensen te luisteren. Wilt u schaduw op uw terras? Of de zon uit het huis houden? Droog zitten bij een zomerse regenbui? Dit zijn allerlei functies of wensen die het ontwerp mede bepalen. Daarnaast wordt in het ontwerp rekening gehouden met de architectuur van huis en tuin.

Design en functionaliteit komen samen in het ontwerp

Om het ontwerp voor u te laten leven maken wij vrijblijvend een 3-D tekening. Het is ook mogelijk dat wij een simulatie van de voorgestelde opstelling bij u aan huis maken. U krijgt dan een goed beeld van de ruimte en het schaduwvlak dat het Soliday zonnezeil u kan bieden.

Ontwerp van het zeil afgestemd op uw wensen
Deskundig advies, dat mag u van ons verwachten
Wij geven onze ogen en oren de kost om te komen tot het juiste ontwerp