0161 - 43 28 00
sales@idgardenproducts.nl
Dorstseweg 20, 4854 NB Bavel

ShadowArt Zonnezeilen

Over het product  |  Techniek  |  Maatwerk  |  Design / Eigen ontwerp
Over het product
ShadowArt zonnezeilen geven door hun vormgeving een extra accent aan uw woonomgeving. Een ShadowArt schaduwdoek biedt u prachtig design gecombineerd met functionaliteit. De op elkaar afgestemde materialen zowel van zeil als masten staan garant voor een jarenlang zorgeloos buitenleven.Ieder zonnezeil heeft zijn eigen unieke ontwerp, gemaakt met liefde voor detail. ShadowArt Zonnezeilen: sfeervol buitenleven, bijzonder design, zon- en regenwerend.

Op maat gemaakt en op uw wensen afgestemd
Van het vroege voorjaar tot in de herfst beschutting tegen zon en regen
Schijnbaar zwevend zonnedak dat beschermt tegen UV stralingen
Behaaglijke beschutting wanneer het ‘s avonds afkoelt
Een ShadowArt zeil staat voor luxe en stijl
   
Heerlijk terras met waterdoorlatend schaduwdoek Waterdicht terrasluifel Terrasoverkapping waaronder het heerlijk is te verblijven
   
Zonnig terras met voldoende schaduw Design schaduwdoek op maat gemaakt ShadowArt  schaduwzeilen in vele kleuren leverbaar
   
Schaduwrijk terras, het doek laat een beetje zonlicht door Bescherming tegen schadelijke UV straling Moderne zonnewering voor een groot terras
   
Uniek design zonwering op maat gemaakt Modern zonnescherm in vele kleuren leverbaar Design overkapping mooi en functioneel
Techniek
De masten zijn vervaardigd van geslepen roestvrij staal en voorzien van een gepatenteerd spanmechanisme. Met bijgeleverd slinger is het kinderspel om het zeil te spannen en weer los maken. Door de stevige verankering in de bodemhulzen zijn spandraden overbodig. Het zelfblokkerings systeem zorgt dat de masten stevig in de bodemhuls staan. Met één druk op de knop zijn ze eenvoudig uit de bodemhuls te halen en tijdelijk op te bergen voor de wintermaanden.

De montage kan door gebruik van de schroeffundering in elke grondsoort uitgevoerd worden en zorgt voor een schone montage, zonder vervuiling van uw tuin of terras.

Gebruik van hoogwaardige onderhoudsvriendelijke materialen
Vormvast schaduwdoek dat beschermt tegen schadelijke UV straling
Door waterdicht materiaal beschermd tegen regen
Maatwerk
Een ShadowArt Zonnezeil wordt volledig afgestemd op uw wensen. Hierdoor is ieder zonnezeil uniek in ontwerp en vormgeving. Door verschillende typen bevestigingsmaterialen wordt de vrijheid in uw ontwerpen verhoogd.

Er is voor iedere situatie een passende oplossing!


Is een standaarduitvoering geen optie? Voor ons geen probleem, wij beschikken over de knowhow en de materialen om ieder maatwerk uit te voeren. Alle zeilen worden volledig op maat gemaakt.

Schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Prijzen vanaf 3.500,00.

Design / Eigen ontwerp
Aan de hand van foto’s en tekeningen maken wij samen met u een ontwerp dat wij voor u zichtbaar maken in een realistische 3D-tekening.

Uw zonnezeil op uw terras komt tot leven en de schaduwval wordt zo voor u visueel gemaakt.

Ervaar onze personal touch

Wanneer u dat wenst, hebben wij overleg met uw architect of tuinontwerper. Dan sluit het ontwerp naadloos aan bij uw wensen en zal het één geheel worden met uw woning en tuin.

Vormgeving volledig afgestemd op uw wensen
Dutch design in optima forma