0161 - 43 28 00
sales@idgardenproducts.nl
Dorstseweg 20, 4854 NB Bavel

ShadowArt All-Seasons zonnezeilen

Over het product  |  Techniek  |  Maatwerk  |  Design / Eigen ontwerp
Over het product
Naast ShadowArt seizoenszeilen zijn er ook ShadowArt weersbestendige overkappingen. Deze maatoplossing biedt u naast bescherming tegen zon en regen ook een overkapping die 365 dagen per jaar kan blijven staan.De strakke vormgeving en gebruikte materialen zorgen ervoor dat u het hele jaar plezier heeft van uw ShadowArt zeil. Door een ShadowArt All Seasons creëert u een extra leefruimte bij uw huis, zonder afbreuk te doen aan de stijl van uw woning. Een ShadowArt All Seasons kan ook dienen als design vormgegeven carport, overkapping voor uw jacuzzi, uw buitenkeuken, etc.

Om een All Seasons zeil te plaatsen is grote knowhow onontbeerlijk. Hiervoor bent u bij ons, als de specialist op gebied van maatwerk zeiloplossingen, op het juiste adres.

12 maanden genieten van uw zonnezeil
Design overkapping volledig aangepast aan uw wensen
   
Genieten op uw terras zelfs tijdens een regenbui Een zonnescherm voor u op maat gemaakt Volledig naar uw wensen op maat gemaakt
   
Schaduwzeil als tuin overkapping Uniek zonnedoek als u in de schaduw wilt zitten Schaduwdoeken als zonwering
   
Zeildoekoverkapping als carport Een vrijdragend zeildoek op uw terras Schaduwrijk terras, het doek laat een beetje zonlicht door
   
Design terrasoverkapping Een vrijdragend zeildoek op uw terras Schaduwrijk terras, het doek laat een beetje zonlicht door
Techniek
Door de concaaf gesneden buitenkanten wordt de trekkracht optimaal in het zeildoek verdeeld en de spanning van de zeilkanten voor vele jaren gewaarborgd. Zonnezeilen hebben veel raakvlakken met de zeilsport. Veel onderdelen in onze ShadowArt zeilen zijn dan ook een combinatie van onze beproefde technieken en hoogwaardige onderdelen uit de zeilsport. Hierdoor kunt u vertrouwen op een duurzame constructie.

Onderhoud
Daar een All Seasons zeil in weer en wind blijft staan is niet alleen stormvast- en weersbestendigheid van belang maar ook zijn ze uitermate onderhoudsvriendelijk. Alle gebruikte materialen, zoals de zeilen en de masten, zijn eenvoudig te reinigen. Roestvrijstalen gebogen of rechte masten, in combinatie met concaaf gesneden zeilen: hieraan herkent u een topkwaliteits zeil van ShadowArt. Wij adviseren u graag voor een passende maatwerk oplossing.

Maatwerk
Daar een All Seasons zeil 365 dagen per jaar in de tuin staat is het van groot belang dat het zeil een echte eenheid vormt met de architectuur van zijn omgeving. Ieder ShadowArt zeil is daarom een uniek ontwerp. Aan de hand van foto’s (van huis en omgeving), tekeningen en gesprekken met u maken wij een mooi en functioneel ontwerp.

U kunt kiezen voor standaard oplossingen zoals parasols, knikarm schermen en terrasoverkappingen, maar ShadowArt maakt een duurzame en functionele toepassing.
Een 3-dimensionaal zeil, volledig op maat gemaakt
Maatwerk op alle onderdelen
Uw wensen worden vertaald naar een passende oplossing
Wij houden rekening met factoren als:
Stand van de zon | Schaduwval | Zichtlijnen | Looproutes

Om dit ontwerp te visualiseren maken wij een 3d ontwerp zodanig dat u zich een beeld kunt vormen hoe het zeil eruit gaat zien in u situatie.

Schaduwzeilen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Prijzen vanaf 3.500,00.
Design / Eigen ontwerp
Aan de hand van foto’s en tekeningen maken wij samen met u een ontwerp dat wij voor u zichtbaar maken in een realistische 3D-tekening. Uw zonnezeil op uw terras komt tot leven en de schaduwval wordt zo voor u visueel gemaakt. Wanneer u dat wenst, hebben wij overleg met uw architect of tuinontwerper. Dan sluit het ontwerp naadloos aan bij uw wensen en zal het één geheel worden met uw woning en tuin.

Ervaar onze personal touch

Wanneer u dat wenst, hebben wij overleg met uw architect of tuinontwerper. Dan sluit het ontwerp naadloos aan bij uw wensen en zal het één geheel worden met uw woning en tuin.

Vormgeving volledig afgestemd op uw wensen
Dutch design in optima forma
Wij maken met zorg een ontwerp dat luxe en stijl uitstraalt zonder de schaduw, zichtlijnen en routing in uw tuin uit het oog te verliezen. ShadowArt zonnezeilen laten zich makkelijk combineren met veel verschillende bouwstijlen.