0161 - 43 28 00
sales@idgardenproducts.nl
Dorstseweg 20, 4854 NB Bavel

Professionele toepassingen

Scholen en instellingen  |  Horeca  |  (Tuin)architecten
Scholen en instellingen
Bescherming tegen zon en UV-straling is voor scholen en instellingen, zoals scholen en kinderdagverblijven, erg belangrijk. Kinderen spelen buiten en worden lange tijd aan de zon blootgesteld. Een zonnezeil is een prachtig oplossing om een groot schaduwvlak te creeëren.

De vormgeving, het lijnenspel en de kleurstelling zullen er zeker aan bijdragen dat de kids heerlijk en zo lang mogelijk buiten kunnen spelen.

   
ShadowArt  schaduwzeilen in vele kleuren leverbaar Uniek design zonwering op maat gemaakt Bescherming tegen schadelijke UV straling
   
ShadowArt  schaduwzeilen in vele kleuren leverbaar Uniek design zonwering op maat gemaakt Bescherming tegen schadelijke UV straling
Horeca
Voor horeca toepassingen is een zonnezeil de perfecte oplossing. Een functioneel terras zonder obstakels is voor iedere horeca-ondernemer van groot belang. Parasolvoeten en ingeklapte zweefparasols zorgen voor ruimteverlies en ontnemen het zicht op het terras. Met een zonnezeil is er nauwelijks sprake van verlies van zitplaatsen op uw terras. Daarnaast zal het uitnodigende en spannende design gasten aantrekken.

Creëer een behaaglijke buitenplek voor uw gasten

   
Een vrijdragend zeildoek op uw terras Een zonnescherm voor u op maat gemaakt Design terrasoverkapping als een zwevend dak
   
Schaduw of zon, in enkele seconden geregeld Volledig naar uw wensen op maat gemaakt luxe oprolbare terras overkapping
Schaduw of zon, in enkele seconden geregeld Schaduw of zon, in enkele seconden geregeld Schaduw of zon, in enkele seconden geregeld


Uw terrasomzet wordt verhoogd doordat men langer blijft zitten
Optimalisatie van uw terras en toch schaduw
Designoverkapping nodigt uit om op uw terras plaats te nemen
(Tuin)architecten
Om een zo compleet en comfortabel mogelijk ontwerp te maken van gebouwen en tuinen is het opnemen van zonwering onontbeerlijk. Er zijn natuurlijk de traditionele zonweringmogelijkheden zoals screens, uitvalschermen en parasols. Wanneer u uw ontwerp spannender wilt maken neem er dan een design vormgegeven zonnezeil in op.

Een zonnezeil heeft niet alleen meer functionaliteiten dan traditionele zonwering maar geeft u ook meer vrijheid in vormgeving en ontwerp.

Zonwering die naadloos samengaat met de architectuur van uw huis en tuin

Wij zijn gespecialiseerd in zonnezeil systemen en adviseren u graag over de mogelijkheden. Ontwerp, ontwikkeling en montage van onze producten vindt plaats onder één dak, wij kunnen u dan ook snel en deskundig bijstaan bij het maken van het ontwerp.

u zoekt een innovatieve partner die met u meedenkt
bij iedere bouwstijl zijn eigen zonnezeil ontwerp